Start för innehåll

Spelkväll Minecraft på Malå bibliotek!

Välkommen till Minecraft-kväll på biblioteket måndag den 30 oktober kl 16.00-19.00!

Tid och plats:

1. måndag, den 30 oktober 2017 Tid: 16:00 Malå bibliotek
Minecraft1
  • Spela Minecraft på egen laptop, mobil eller platta som har Minecraft installerat (ta med hemifrån)
  • Spela Minecraft på storskärm (Anmälan krävs)
  • Titta på när andra spelar
  • Minecraft-pyssel
  • Träffa andra Minecraft-spelare
  • För att få spela på storskärm, boka en plats via mail till emma.vestman@mala.se

Besökarnas kommentarer

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Inga kommentarer lämnade

CS Library-RSS

Nya tips

1. Yukiko Duke

Klicka här för att läsa mer om tipset Yukiko Duke.

Yukiko Duke har tidigare recenserat böcker i SVT:s morgonprogram Gomorron Sverige. Nu har hon startat en egen Youtube-kanal med boktips.

2. Ett svenskt geni – berättelsen om Håkan Lans och kriget han startade av David Lagerkrantz

Klicka här för att läsa mer om tipset Ett svenskt geni – berättelsen om Håkan Lans och kriget han startade av David Lagerkrantz.
    Lagercrantz, David

GPS-tekniken har revolutionerat styrning och planering av både fartygs- och luftfartstekniken. Men hur många vet att uppfinnaren till GPS-tekniken är svensk?

3. Mysteriet på Örnklippan

Klicka här för att läsa mer om tipset Mysteriet på Örnklippan.
    Ohlsson, Kristina

En ny spännande mysteriebok för alla bokslukare

4. ”Att de i tid må väckas” av Frida Arwen Rosesund

Klicka här för att läsa mer om tipset ”Att de i tid må väckas” av Frida Arwen Rosesund.
    Rosesund, Frida Arwen

Boken utspelar sig i ett 1940-talets Bergslagen som befolkas både av människor och väsen från den svenska/nordiska folktron.

5. ”En väktares bekännelser” av Elin Säfström

Klicka här för att läsa mer om tipset ”En väktares bekännelser” av Elin Säfström.
    Säfström, Elin

Boken utspelar sig i nutiden eller åtminstone i en nära samtid, främst i Stockholmsområdet.