Start för innehåll

Ta hand om ditt hus!

Lunchboken bild

Byggnadsvårdscafé i Dorotea! Torsdag 18 maj klockan 18:00 Avaträskskolan, Kullerbacken!

Maria Appelstam Häll, byggnadsantikvarie vid Västerbottens museum berättar hur man gör

Fönsterhantverkare Joakim Wåhlstedt visar fönsterrenovering. Välkomna att prova på!

Fri entré! Vi bjuder på fika

Besökarnas kommentarer

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Inga kommentarer lämnade
CS Library-RSS

1. Ta hand om ditt hus!

2. Inställt!

Inställt

Författarbsöket den 9 maj är tyvärr inställt

3. Sommaröppet

12 juni - 27 augusti har vi sommaröppettider vid Vilhelmina folkbibliotek

4. Biblioteket STÄNGT

Datasystembyte

Måndag 27 mars t.o.m. Torsdag 30 mars p.g.a. datasystembyte. ÖPPET fredag 31 mars 9.00-14.00. STÄNGT hela veckan i Fredrika!

5. Bästa kärleksdikt korad

kärleksveckan

Under årets Kärleksvecka anordnade Norsjö bibliotek en tävling där både barn och vuxna kunde skicka in kärleksdikter.

CS Library-RSS

1. Sommarboken 2017 på biblioteket i Storuman

Sommarboken
    måndag 21 augusti 2017 17:30

Sommarboken, VIP-öppet för dig som är 8-12 år på biblioteket i sommar. Ingen föranmälan och inget krav på att delta på alla träffar. Vi bjuder på fika. Välkomna!

2. SOMMARBOKEN!

Sommarboken2017
    torsdag 24 augusti 2017 14:00

Är du mellan 8-12 år? Gillar du att läsa, boktipsa och träffa kompisar? Då ska du vara med i Sommarboken!

Ta hand om ditt hus!