Start för innehåll

Bokcafé på Malå bibliotek

Med Ivan Eriksson, Arvidsjaur, som berättar och visar sin bok Edvin Brännströms uppteckningar från Arvidsjaur och Arjeplog. Arr: Malå bibliotek och Samisk förvaltningskommun

Tid och plats:

1. torsdag, den 17 augusti 2017 Tid: 18:00 Malå bibliotek
Edvin Brännström

Besökarnas kommentarer

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Inga kommentarer lämnade

CS Library-RSS

Nya tips

1. Ett svenskt geni – berättelsen om Håkan Lans och kriget han startade av David Lagerkrantz

Klicka här för att läsa mer om tipset Ett svenskt geni – berättelsen om Håkan Lans och kriget han startade av David Lagerkrantz.
    Lagercrantz, David

GPS-tekniken har revolutionerat styrning och planering av både fartygs- och luftfartstekniken. Men hur många vet att uppfinnaren till GPS-tekniken är svensk?

2. Mysteriet på Örnklippan

Klicka här för att läsa mer om tipset Mysteriet på Örnklippan.
    Ohlsson, Kristina

En ny spännande mysteriebok för alla bokslukare

3. ”Att de i tid må väckas” av Frida Arwen Rosesund

Klicka här för att läsa mer om tipset ”Att de i tid må väckas” av Frida Arwen Rosesund.
    Rosesund, Frida Arwen

Boken utspelar sig i ett 1940-talets Bergslagen som befolkas både av människor och väsen från den svenska/nordiska folktron.

4. ”En väktares bekännelser” av Elin Säfström

Klicka här för att läsa mer om tipset ”En väktares bekännelser” av Elin Säfström.
    Säfström, Elin

Boken utspelar sig i nutiden eller åtminstone i en nära samtid, främst i Stockholmsområdet.

5. Jessica Jones - Alias

Klicka här för att läsa mer om tipset Jessica Jones - Alias.
    Bendis, Brian Michael

Spännande deckare i serieformat